lessphp fatal error: load error: failed to find D:\HostingSpaces\elitliga\first-down.hu\wwwroot/wp-content/themes/theme49641/bootstrap/less/bootstrap.lesslessphp fatal error: load error: failed to find D:\HostingSpaces\elitliga\first-down.hu\wwwroot/wp-content/themes/theme49641/style.less Breaking: Újabb Giants csere

Breaking: Újabb Giants csere

A csere határidőig még 6 nap hátra van, de úgy tűnik sok csapat nem szeretné a végére halasztani a döntést. A Giants példának okáért eldöntötte, hogy az idei év kuka, így kiárusítást tartanak. tegnap Eli Apple talált új csapatra, ma pedig Damon Harrison.
EVAN PINKUS VIA AP

PHOTO: EVAN PINKUS VIA AP

A kiváló Defensive Tackle, aki elsősorban a futások megállításában jeleskedik, mától már a Detroit Lions játékoskeretének a tagja, és ezért csupán egy 5. körös draft cetlit kellett feladnia az oroszlánoknak.

 
A Giants tehát feladta az idei évet, míg a Detroit a leggyengébb posztjukra, a védő falba hozott olcsón, kiváló játékost. Ők tehát komolyan gondolják, a rájátszásba kerülést. Akárhogy is, szerintem ez a csere egyértelműen a Lions oldalára billen.
 
Szóval mint írtam fentebb is, még 6 nap van a határidőig, rengeteg lehetőség az üzletkötésre. Izgalmas lesz az biztos, maradjatok internet közelben, bármikor robbanhat a következő cserebomba!